Konference og selskabs lokaler
I vore  konferencerum/ selskabslokaler er der mange muligheder for jeres arrangement.

Vi har tre lokaler med plads til ca. 100 personer i hvert lokale. Der er mulighed for at slå lokalerne sammen, så I får endnu flere muligheder alt efter hvilket arrangement I kunne ønske jer.
 
Ved køb af mad, leje af lokaler.
kontakt køkkenet v/ Erik Villumsen (Restaurant fru Madsen) på
Telefon   : 41663898 bedst på hverdage mellem 10:00 og 17:00
Email       : info@fru-madsen.com 
Her oversigt over mad og lokaler  klik her
 
 And
Tænd ovn på 180 grader varmluft eller 200 grader over under-lad den varme op.
Sæt gryde med vand nok til at dække kartofler-bring i kog-tilsæt lidt salt-hæld kartofler i og lad det varme til gryden igen er i kog-sluk og lad kartoflerne trække medens anden varmes
Hæld sovs i gryde –tænd på middel varme.-rør ofte i sovsen-hvis den virker for tyk når den er varm tilsæt lidt kartoffel vand til den ønskede konsistens er opnået.
Anden-rødkål-brune kartofler sættes i den varme ovn i 15 minutter.(med staniolen over)
Rør et par gange i rødkål-og brune kartofler.
Efter 15 minutter tages anden ud og stanniol fjernes-pensel med andefedt og sæt anden tilbage i ovnen 5-8 min til skindet er sprødt.
Æbler med gele kan lunes med i ovnen de sidste 5-8 min.
Videbæk Idræts & Fritidscenter | CVR: 36102284 | Vestervang 28, 6920 Videbæk  | hj@vifc.dk